Sta je to u stvari Alertpay?

Alertpay je privatna kompanija koja je pocela sa radom 2004. godine i osnovana je u Montrealu, Kanada i trenutno je rasprostranjena sirom sveta. Rejting joj raste iz dana u dan i verujem da ce ubrzo biti svrstana medju najuspesnije u tom rangu.

To vam je internet banka preko koje mozete vrsiti placanja i primati uplate od bilo kojeg korisnika sa email adresom, odnosno vi cete ga koristiti da bi vam sajtovi na kojima budete radili mogli uplacivati novac koji tamo zaradite. Najbitnija stvar je da je ovakav transfer novca odobren na prostorima bivse EX-YU tako da ga mozete povezati sa svojim bankovnim racunom pa kad zatrazite isplatu oni ce vam novac prebaciti tamo, a postoji i resenje za slucaj da nemate racun u banci i u tom slucaju kada zatrazite isplatu, novac ce vam poslati u obliku ceka na kucnu adresu i taj cek mozete unovciti u bilo kojoj banci uz veoma malu proviziju! Minimum koji mozete zatraziti je $20.

Hajdemo za pocetak da otvorimo racun. To cete uraditi klikom na ovaj baner ispod(desni klik pa open in new tab kako bi vam bilo preglednije):







Na sledecoj slicicete videti dve opcije. Za pocetak odaberite "Personal Account" i kliknite na "Open an Account".


Kada ste to uradili otvorice Vam se sledeca stranica na kojoj cete izabrati "Personal Starter" i kliknuti na "Sign Up Now" dugme dole. Kao sto vidite na slici ispod imate odredjeni mesecni i godisnji limit oko podizanja novca a to je 400$ mesecno i godisnji limit na 2000$. Ali takodje ste oslobodjeni provizija kada vam budu slali vas zaradjen novac sto je jako dobro za pocetak. Kasnije,Vi u bilo kom trenutku mozete besplatno nadograditi Vas account u "Personal Pro" ili u "Buisiness Account" i bice vam ukinut mesecni i godisnji limit i dobijate jos dosta pogodnosti u vezi poslovanja preko interneta. Ajmo za pocetak idemo na "Personal Starter" i klikamo na "Sign Up Now" dugme.




Na sledecoj stranici u padajucem meniju gde pise: "1. Choose your country" odaberite svoju zemlju (na slici: Serbia) pa opet "Personal Starter" i u donjem desnom uglu kliknite na dugme "NEXT".



E sada ce vam se otvoriti stranica u kojoj treba da upisete vase podatke. Nemojte upisivati lazne podatke jer Vam novac salju u obliku ceka na ovu adresu koju cete upisati. To bi terbalo da izgleda ovako(slika ispod) s tim da ne zaboravite da dopisete svoj region posto sam ja zaboravio:) i nakon popunjavanja opet desno dole idete na dugme "NEXT".




Na sledecoj stranici cete videti ovo i nastavite sa registracijom po uputstvima ispod slike:


1. "Email address" - Ovde upisite svoju email adresu

2. "Re-enter email address" - Ovde potvrdite svoju email adresu

3. "Password" - Upisite password ali se potrudite da je sto duzi i bolji i zapamtite ga, nikako ne dozvolite da vam ga password manager zapamti, ovo je ipak vas internet racun!

4. "Re-enter Password" - Ovde potvrdite vas password

5. "Transaction PIN" - Ovde upisite vas jedinstveni PIN kod (smislite ga) koji moze sadrzati od 4 do 8 brojeva i koji ce vam biti potreban prilikom transakcija.

6. "Password Recovery" - Ovde cete videti dva padajuca menija u kojima cete izabrati pitanja i odmah ispod na njih odgovoriti. Zapamtite ih posto ce vam trebati u slucaju da zaboravite vasu lozinku(password).

7."Third Party" - Ovde samo otkacite "NO"

8. "Word Verification" - Upisite slova tacno onako kako ih vidite

9. "User Agreement" - Cekirajte kvadratic "I agree to Alertpay's User Agreement

Sada dole u desnom uglu kliknite na dugme "REGISTER" i na sledecoj stranici kliknite na "Continue Registation". Na novoj stranici dobicete obavestenje da vam je poslat e-mail za potvrdu registracije. Sada proverite vase sanduce i otvorite tu poruku i kliknite na link "Click here to validate your email address" i to bi bilo to. Cestitam, sada mozete da se ulogujete na vas Alertpay racun.

Preporucio bih vam da verifikujete vas racun, podsecam, nije neophodno ali je pozeljno. To cete uraditi tako sto cete skenirati vasu licnu kartu ili vozacku dozvolu ili pasos kao dokaz da ste to vi, a kao dokaz da ste na toj adresi koja vam je u tim dokumentima moracete skenirati neki vas racun za struju recimo, telefon, gas...bla bla. Bilo sta da vam nije jasno slobodno me kontatirajte na: disfunctions@gmail.com

Sada kada ste otvorili svoj internet racun vreme je da krenemo da zaradjujemo te proklete pare. Za pocetak hajde da krenemo sa PTC Zaradom! Kliknite ovde: PTC ZARADA

4 comments

  1. Anonymous // 18 March 2009 at 14:35  

    ne moze se otvoriti nista po uputstvu koji ste dali. sto nvlacite bezveze?

  2. Anonymous // 19 March 2009 at 05:28  

    moze, a sta dalje

  3. Anonymous // 22 March 2009 at 14:54  

    sta ti dobijas time ako ti ostavim sve ove podatke i dsa gde sam tu ja i posao o kome pricas

  4. baba // 23 March 2009 at 02:47  
    This comment has been removed by the author.